sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Huppari

Vaikuttaa olevan huisin jännittävä laji seurata tuo formula. Siippa ja Touko nukkuvat molemmat sohvalla moottoreiden rääynnässä. En ole koskaan nähnyt siipan valvovan koko kisojen ajan. Kai sitten tuollainen radakierron seuraaminen uinuttaa. Mutta ei sinne passaa kuitenkaan lähteä kanavaa vaihtamaan. Just silloin on muka ne kriittisimmät kierrokset meneillään, vaikka kuorsaus olisi kuulunut juuri ennen kaukosäätimeen tarttumista. Itse nukun sujuvasti kaikki elokuvat, olen nähnyt paljon hyviä leffan alkuja mutta ei ole hajuakaan miten ne päättyivät. Ja jos joku yrittää sammuttaa televisiota, olin juuri katsomassa sitä. Toisinaan on tosin ohjelmakin jo vaihtunut ja hyvä alku yhdistyy toisen ohjelman loppuun, tulee mielenkiintoisia tarinoita. Voin esittää referaatin elokuvasta Troija, niin kuin sen näin. Ensin vähäpukeiset miehet taistelivat rannalla, sitten samat vähäpukeiset miehet taistelivat toisella rannalla. Täts it. Yli kolmen tunnin elokuva. Sohvaunet ei oikein edes tule levoksi, olisi pitänyt painua alkutekstien kohdalla oikeasti nukkumaan.

Hyvä kun nukkuivat pitkät päikkärit. Sain Orvokin hupparin valmiiksi. Kuvassa näyttää laatikolta, mutta on siinä vähän muotoakin. Mukava projekti, nyt on ompelun jälkeinen vaikeus palata arkeen. Vähän aikaa kestää päästä keskittymisestä takaisin normaaliin hössötykseen.

2 kommenttia:

  1. Hieno tuli ja onhan tuossa ollut hommaa :)

    VastaaPoista
  2. Olihan siinä moneksi puhteeksi ja lankaa kului varmaankin sen 200 m, kun tuplatikkasin kaikki saumat. Kankaasta en edelleenkään ole varma, tykkäänkö hupparina. Siitä olisi voinut tehdä jotain "etnisempää". Kiva kangas muuten ommella ja ihanan pehmeä nurjapuoli. Harmi, että malli ei oikein kuvassa näy. On sellainen vähän pidempi ja slimmi ja hihat tarkoituksella pitkät, että menee rutulle. Orvokin pyynnöstä.

    VastaaPoista