lauantai 24. maaliskuuta 2012

Herra Murphyn kosiomatka

Siippa lähti vuoden ainoalle yön yli kestävälle laskettelureissulle. Ja heti Herra Murphy näki tilaisuutensa tulleen ja lähti riiaamaan. Aamulla vastassa oli Iltatähden patjoja myöten pestävä sänky, viirus tietokoneella (tämä on toinen laite), korvatulehdus, vatsatauti, vettä kellarissa ja puhelimen kadonnut laturi (puhelimessani on superakku sitä täytyy ladata vain noin kuukauden välein. Kuka perhana sitä laturin sijaintia enää sitten muistaa! Tietenkin akku piippaa juuri nyt viimeisillään). Nyt lähti kyllä herra ryppyilemään väärälle tädille! On tässä muutakin kierretty kuin tahkoa ja ongelmanratkaisu on toinen nimeni (Hortensia Ongelmanratkaisu Hanttipatu, päivää)!

Troijalainen hoidettu, kellarin ronkkelit avattu ja laturi löydetty. Ensiapulääkkeet korvaan on annettu ja päivystys/apteekki-matka edessä (45 km suuntaansa). Pyykit pyörii koneessa. Ah, ma nauran sulle Murphy, anna tulla vaan! Äititartsani peittoaa sut yksi-nolla ja ajelee ylitsesi panssarivaunulla (peruutankin vielä)!

Ei kai kannattaisi manata esiin lisää, Touko nykäisi tietokoneesta johdon irti ja uudelleen käynnistäminen tuotti ongelmia. Tunki itsensä pakastimen ja seinä väliin ja yritti päästä kissanhiekkalaatikolle leikkimään (tunnustan, ihan vähän ehti). Mukulan perässä juostessa pyyhin kasvorasvat käsistäni työtuoliin ja rahkat astiasta hihaani. Hohhoijaa, kakrut takapenkille ja suhaamaan. Toivottavasti kosla ei jätä tienvarteen. Tämä päivä mennään tähtäimessä ilta ja sauna.

Lisäys: Päivä kohta pulkassa eli puupalikassa erinäisten parkkihalli ja apteekin muutto- sattumien jälkeen. Ja voi että miten ison mitalin saankaan vuoden (äitinä) puolisona kun en Siipalle marissut tai tiedottanut kertaakaan! Ajatella, koko sen kuuden tunnin vuoden kohokohdan aikana (kuuden tunnin liput rinteeseen)! Vähintäänkin dimangeja satelee.

4 kommenttia:

 1. Jokos siippa on päässyt testaamaan niitä nyloneita? Lasketteluhousujen allahan ne ihonmyötäisinä olisi mitä parhaimmat.

  VastaaPoista
 2. Ehkä jonain päivänä normimieskin käyttää sukkahousuja, ainakin jos uskomme http://www.iltalehti.fi/muoti/2012030715298897_mu.shtml

  juttua, jonka mukaan määrä kasvaa. Tosin arvio oli 2-3 % sukkahousuista menisi miehille. Eli aikaa menee ennenkuin se on normaalia.

  VastaaPoista
 3. Juuri tuota juttua en huomannut, mutta jonkin samankaltaisen nykymuotiin liittyvän kylläkin. Hienot kuosit ja näen kyllä mahdollisuuden. Mutta tuo minun Siippani on sellainen ryijyllä varustettu peruskönsikäs eikä gasellimaisin jaloin varusteltu nälkiintynyt rock-jumala, tuulikoneen pyörteissä lentelevin kiharoin... Ehkä sitä ahdistaa sama asia, kuin minua, enhän mä nyt pelkissä sukkiksissa julkisesti esiinny (hameella tai shortseillakaan). Kamala ajatuskin. Siinähän näkyy koninpolvet ja länkisääret. Asia erikseen vaatteiden alla :P.

  VastaaPoista