keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Arkea

Nyt on viisaudenhamas poissa! Helppo ja nopea toimitus, kaikki etukäteisjännittäminen meni aivan hukkaan. Aamusella käväisin vielä toiveikkaana varmistamassa terveyskeskuksesta, että poskiontelontulehdus ei poistoa haittaa (toivoin, että haittaisi ja aika täytyisi perua). Eivät löytäneet otsaonteloita skannatessaan muuta kuin tatin otsasta. Kipu kuulemma johtui ontelon alipaineesta... Yleensä kyllä tuntuu päässä olevan ylipainetta, onneksi ei sentään tyhjiö tullut tutkimuksissa ilmi. Hammaslääkäri antoi röntgenkuvat mukaan. Nyt voin toteuttaa siitä suunnittelemani taulun eteiseen. Ehkä kuitenkin luovun ideasta.

Töissä on ollut kiireistä. Onneksi on ollut suurimman osan ajasta hienot ilmat. Perjantaina kylläkin satoi koko päivän ja tuli päästeltyä muutamiakin kuivia perkeleitä tuuleen ja sateeseen kieppumaan. Ne olivatkin ainoat kuivat asiat. Tietenkin juuri silloin oli tarpeen rämpiä sementinsekaisessa massassa. Liuskekiviterassihan siitä kuitenkin muodostui lopulta. Työvaatteet saivat niin sakean kuorrutteen, että puhdistin niitä puukolla raapien. Taitaa olla ihan tulenkestävät pöksyt kun sementti on jähmettynyt kuituihin. Kameraa en kiikuttanut mukanani, se kun tuppaa ottamaan nokkiinsa pölystä ja kosteudesta. Täytyy lisätä kuva tänne kun saan sellaisen napattua.

Kamerasta löytyi sentään yksi kuva edelliseltä työmaalta, yleensä nuo jää ottamatta. Raput ja muuri olivat yksi osa kohtalaisen kokonaisvaltaista muutosta kasveineen. Kiva projekti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti