keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Viestintä pitkässä parisuhteessa

Viimeisten viikkojen aikana olen tehnyt kokonaisvaltaisen raivauksen koko talossa. Kierrätykseen on lähtenyt tavaraa peräkärrytolkulla. Hivenen on ollut kireyttä ja hössötystä ilmassa. Viikko sitten viimeisimpään urakkaan, eteisen siivoamiseen, osallistui myös mieheni. Eteinen on vessan ohella joutunut odottamaan kiireellisempien remonttejen valmistumista. Säilytystilaa on siellä aivan liian vähän. Ja siinä liian vähäisessä tilassa säilytimme lukemattomia parittomia villasukkia (oli siellä muutakin, paljon muuta). Kahdelta ihmiseltä järjestelyyn ja lajitteluun kului useita tunteja. Todella rasittavaa ja puuduttavaa puuhaa.

Huomasin jossain vaiheessa, että mies oli kesken siivoamisen ripustanut lipun "salkoon". Mahtoikohan hänellä olla jotain asiaa? Miten tämä nyt tulisi tulkita? Väsähtikö se totaalisesti ja nyt on kapina laivalla?Lippu on sijoitettu keittiön ja eteisen väliin. Kohtaan josta purin muutama viikko sitten koteloinnin ilmalämpöpumpun toiminnan tehostamiseksi. Viittaako liputus jotenkin tähän roisiin ja vielä keskeneräiseen kohtaan?

Lippu roikkuu katossa edelleen viikon jälkeen. Yritin poistaa sen maanantaina mutta tuli käsky laittaa se takaisin. Olkoon siellä, valkoista lippua odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti